domingo, 17 de abril de 2011

Quatre mesos després...

Sí, diumenge passat va fer quatre mesos. La petita ja ha començat a menjar cereals, i sembla que li agraden força, somriu,  i fa el que pot amb la boca plena, o sigui, la meitat s'ho empassa, i l'altra meitat li cau pels costats. Bé, poc a poc. També ens està oferint les seves primeres "paraules", de moment però, necessitaríem un traductor perquè ens expliqués què ens vol dir, tant se val, sembla que les cordes vocals les té prou bé. A més d les riallades també comencen a anar acompanyades de sons. És mot divertit veure-la rient amb ganes.
Als moviments de les mans també hi hem començat a notar canvis. Quan està a l'hamaca, mou els braços i agafa els peluixos que hi ha penjats, fins ara només se'ls mirava, però es veu que ha decidit investigar una mica més i saber què són aquestes coses que pengen davant seu. També ja es queda mirant els gats i el gos, deu pensar que són una altra mena de peluixos, però que aquests es mouen...
Són petites evolucions que als pares ens fan gràcia, i que és l'imparable procés del creixement.

Per acabar us diré que finalment he decidit acollir-me a la reducció de jornada i entre això i que m'he reduït les dues hores del dinar en una sola, podré sortir cada tarda a les 5 i a les 6 arribar a casa. Serà a partir del mes de Maig, en què guanyaré un parell d'hores cada dia per seguir l'evolució del nostre petit tresor.

1 comentario:

  1. Qué bien que a partir de ahora podrás aprovechar más tiempo con la pequeña.
    Mi baja maternal ya termina y no me imagino empezar a trabajar ahora, que va imposible jejej así que aprovechando la empresa mas grande de España me voy al paro a estar con el enano hasta septiembre.

    ResponderEliminar