domingo, 1 de mayo de 2011

Tiet, tieta, tietum.

Com es diu allò? Si Mahoma no va a la muntanya... Bé, ja m'enteneu. Ahir, aprofitant una reunió familiar, vam portar la pallufa a La Pobla de Lillet, on la meva germana i el seu marit tenen una preciosa casa on gaudeixen del temps d'esbarjo. Així doncs, dinar familiar. Els pares del meu cunyat es van tornar a mostrar carinyosíssims amb ella, els nadons sempre treuen la part més sensible de les persones. Els agraeixo aquesta mostra d'afecte tan sincer. I veure la meva germana fent de tieta, també és una imatge cotitzada. Jo, com a bon paparazzi, n'he portat una prova.


Anem curts de tiets.A les dificultats per coincidir amb la meva germana, s'ha d'afegir el fet que el germà de la Gisela viu a Tenerife. Suposo que deu ser per això que àvies i avi, han agafat els rols secundaris que faci falta, avis, tiets, pares, etc. A la pallufa no li falta caliu, a falta de família nombrosa, família nombrosa en afecte. Ja ens està bé.
I a més, qui ha dit que sigui necessari el vincle sanguini per a considerar-se tiet o tieta? Hi ha gent propera a nosaltres que ha mostrat tant afecte per l'Álex, que les considerem tietes de facto. Tieta Mari , tieta Noe, tieta Dúnia, tieta Raquel, tieta Horténsia, tieta Eva i la seva preciosa filla Èlia (em faria molta il.lusió tenir una foto de l'Àlex i l'Èlia juntes), la gent ens demostra afecte perquè veu l'alegria d'un nadó, o potser perquè veu que una parella tan ben avinguda com nosaltres, s'ha perpetuat. Gràcies a tots, ens feu feliços amb el vostre afecte.

2 comentarios:

  1. Y también tienen titas en Mallorca jejejej... miles de besos!!

    ResponderEliminar
  2. Tens molta raó amb els tiets postissos, quan vulguis quedem per fer aquesta foto, i conèixer a la "nebodeta" i "cosineta" in person. petons x 3.

    ResponderEliminar